Vælg skole

Hjem Om skolen

Om skolen

Bogø Kostskole er en privat dag- og kostskole, hvor faglighed opnås gennem en tidssvarende undervisning, i en hverdag hvor trivsel og oplevelser vægtes højt.

Dagskolen er et privat grundskoletilbud med årgangene 0.-10. klasse. Kostskolen rummer elever fra 6.-10. klasse, som både har skolegang på dagskolen og bor i huse tæt på hele året rundt.

Dagskolen

Bogø Kostskole er en privatskole med klasser fra børnehaveklasse til og med 10. klasse – i alt omkring 170 dagelever. Dageleverne kommer hovedsagelig fra Bogø, Møn og Sydsjælland.

Vi arbejder ud fra et bredt kulturelt, humanistisk menneskesyn og er uafhængig af ideologiske organisationer samt private økonomiske interesser. Med baggrund i sin status som fri, selvstændig skole formulerer skolen selv sin pædagogiske linje. Skolen forventer, at forældrene respekterer skolens holdninger.

• ORDENTLIGHED
  • NYSGERRIGHED
  • ENGAGEMENT

Kostskolen

Bogø Kostskole er en skole, hvor eleverne bor op til 365 dage om året, og samtidig har skolegang på dagskolen. Vi sætter en ære i at skabe så hyggelige hjemlige forhold som overhovedet muligt med plads til gensidig respekt, humor og varme.

To huse danner rammen for kostelevernes hjem, hvor vi giver eleverne en tryg og struktureret hverdag med mulighed for tæt voksenkontakt. Et fast team af kontaktlærere og pædagoger sørger for kostelevernes sociale trivsel. Den faste pædagog er til stede alle ugens dage, både eftermiddag og aften, for at sikre kontinuitet og forudsigelighed. En af kontaktlærerne tilbyder sammen med den faste pædagog daglig lektiehjælp og tager ansvaret for, at hverdagen fungerer med hygge, måltider, aktiviteter, samtaler og praktiske opgaver.