Vælg skole

Hjem Ledige stillinger

Bogø Kostskole søger lærer til mellemtrin og overbygning. Se nedenstående link

Lærer til mellemtrin og overbygning søges – ansøgning senest 14. januar 2022

Beskrivelse af stillingen og skolen

Vi søger en uddannet lærer, som er topmotiveret for at undervise i engelsk og gerne matematik på mellemtrinnet og i overbygningen – med henblik på at føre til afgangsprøver.
Stillingen er en fastansættelse – som starter med et barselsvikariat frem til sommeren 2022. Herefter indgår du ligeligt i fagfordelingen med kollegaerne, idet en af vores kære kollegaer skal tilgå sit otium til sommer.
Vores private grundskole er spændende komplekst sammensat institution, som består af en kostskole med privat dagskole fra 0. – 9. klasse og en bredde-idrætsefterskole for 9. + 10. klasse.
Denne stilling udbydes på vores private dagskole for 0. – 9. klasse.
Skolen er en unik arbejdsplads for 114 medarbejdere og en bredtfavnende skole for 420 elever. Skolen ligger 5 minutter fra motorvejen i naturskønne omgivelser nær vand og skov.
På skolen udleves en dynamisk udviklende tilgang. Her er spirende gang i interessante læringsforløb, ture, forsøg, pilotprojekter og lignende. Læs mere om dagskolen og skolens profilbærende værdier på: www.bogoe-kostskole.dk – du kan ligeledes få indblik i nogle af vores aktiviteter på facebook.

Vi tilbyder

• stor indflydelse på egen opgaveløsning
  • frie rammer til forberedelse
  • en blandet faggruppe af dygtige, engagerede og velmodtagende kollegaer
  • gode muligheder for kompetenceudvikling
  • attraktive fysiske rammer og et yderst behageligt arbejdsmiljø

Vi forventer

• at du er læreruddannet og en kompetent underviser på mellemtrinnet og i overbygningen
  • at du, ud over engelsk og/eller matematik, har flere fag i rygsækken til at understøtte skolens fagpalette
  • at du er team-mindet, og er loyal overfor internt aftalte arbejdsgange og mål
  • at du har en imødekommende kommunikationsform og stærke samarbejdsegenskaber
  • at du er initiativrig og iderig i forhold til udvikling af egne arbejdsområder
  • at du er ordentlig og positivt nysgerrig i kontakten med forældre, elever og kollegaer.

Ansøgningsfrist

Ansøgning og CV modtages senest fredag den 14. januar 2022 kl. 10.00 på mail: job@bkig.dk
Vi holder ansættelsessamtaler torsdag den 20. januar 2022 i dagtimerne ml. kl. 10.00 – 17.00.
Invitation til samtale finder sted et par dage forinden. Vi forventer, du starter hos os den 1. marts 2022.
Ansættelsesvilkår efter ”Løntabeller for ansatte på de frie grundskoler” samt lokalaftalte tillæg.
Ved uddybende spørgsmål kontaktes viceforstander og daglig leder Preben Olesen på tlf. 2140 6312 eller forstander Tinella Svarrer på tlf. 2113 0613.