Hjem Kostskole Sagsbehandler Økonomi

Økonomi

Vi har samlet et komplet overblik over økonomien for et kostskoleophold herunder.

Alle priser er inklusiv sommerskoler og skitur. Desuden tilbyder vi, at kostelevens ophold dækker 365 dage om året.

Læs videre herunder.

Kostskolepris

2018

Kostskoleprisen er samlet på 44.500 kr. pr. mdr. i 12 mdr. Sommerskoler er inklusiv og er fordelt på vores opholdsdel til 29.600 kr. og vores skoledel til 14.900 kr.

2019

Kostskoleprisen er samlet på 46.400 kr. pr. mdr. i 12 mdr. Sommerskoler er inklusiv og er fordelt på vores opholdsdel til 30.900 kr. og vores skoledel til 15.500 kr.

 

Indskrivningsgebyr

Indskrivningsgebyr på 8500 kr. som dækker computer, dyne, pude, topmadras, idrætstøj/sko, skoletaske, penalhus, indretning af værelse.

 

365 dages tilbud

365 dages tilbuddet medfører, at elever, som er tilknyttet skolen via § 52, stk. 3, nr.7, vil blive omfattet af en prisstigning på opholdsdelen.

Prisen på opholdsbetalingen bliver 5.650 kr. ekstra pr. måned, og dækker ophold i samtlige ferier og helligdagsweekender – altså åbent 365 dage om året.

Elever som er tilknyttet skolen via § 52a, stk. 1, nr. 2 er ikke automatisk omfattet af prisstigningen eller af tilbuddet. 365 dages løsningen kan til gengæld tilkøbes på samme vilkår, hvis dette ønskes.

 

Indregnet i opholds- og skolebetalingen er:

Skolebøger, skolematerialer, lejrskole, svømmehal, skolebio/teater, toiletartikler, leje af sengelinned og håndklæder, vask, medicin, kontingent til foreningsaktivitet. Der er endvidere indregnet alle aktiviteter inden for skolens rammer samt materialeforbrug og transport i forbindelse hermed. Endvidere er udgifter til transport med skolens egne busser i forbindelse med hjemrejseweekender indeholdt i opholdsbetalingen.

 

Foruden opholdsbetalingen må påregnes

Udgifter til lommepenge, tøjpenge og rejseudgifter med offentlig transport fra skolens busser til hjemadressen.

Andet økonomisk relevant

Skoleåret regnes med hensyn til betaling fra 1. august til 31. juli uden fradrag for ferier.

Udmeldelse må ske med varsel af løbende måned + 30 dage. Hvis en elev ikke er udmeldt 1. maj, betragtes eleven som indmeldt til det kommende skoleår. Udmeldelse er ikke nødvendig for elever i 10. klasse.