Hjem Kostskole Hverdag & Fritid Fritidsaktiviteter

Fritidsaktiviteter

Der er masser at give sig til, når du bor på Bogø Kostskole.

Vi synes nemlig, at det er vigtigt at have et aktivt fritidsliv. Og på Bogø har du mange gode muligheder for at dyrke dine fritidsinteresser.

“Jeg kan bedst lide at gå til fodbold, eller spille computer eller gå til cross.” – Kostelev

Det kan du lave i fritiden

Ridning

Ridningen det giver mig et frirum, hvor jeg kan være mig selv, og hvor jeg bare kan nyde nuet. – Kostelev

På Bogø Kostskolen har vi et ridecenter til fri afbenyttelser af kostelever. Ridecenteret indeholder en indendørs ridebane med tilskuerpladser, velfærdsområde med rytterstue, dommerrum, bad- og toiletforhold, en mellembygning med staldrum og lift til handicapridning samt en staldbygning med mulighed for opstaldning af 24 heste. Hertil kommer udendørs ridebane med lysanlæg, parkeringsområde og staklade.

Der er etableret en ridesti rundt om hele arealet. På resten af arealet er der folde til græsning.

Sport

Kostelever nyder godt af lokale foreninger på Bogø. Du kan bl.a. spille fodbold i den lokale fodboldklub, og flere elever tager til motocross.

Men du finder også en topmoderne kunstbane, hvor elever kan spille fodbold. Og multibanen giver endnu flere muligheder for boldspil, såsom basketball.

Andre fritidsaktiviteter

Vandski, sejlads, paddleboard, musik og meget mere…

Fritidsaktiviteter - Ridning
Gymnastik på Bogø Kostskole