Hjem Kostskole Hverdag & Fritid

Hverdag & Fritid

Det skal jo ikke være skolegang det hele!

Selvom skolen og lektierne har 1. prioritet, skal der også være plads til fritid. Som elev på Bogø Kostskole har du mange og gode muligheder for at dyrke dine fritidsinteresser.

Fritid i hverdagen

På Bogø Kostskole er der altid voksne, som sikrer, at hverdagen fungerer med hygge, måltider, aktiviteter, samtaler, lektiehjælp og praktiske opgaver.

Og fritidsinteresser er en del af den hverdag. Alle elever går til noget mindst en gang om ugen. Vi synes, at det er vigtigt at have et aktivt fritidsliv – og vi håber, at du får lyst til at dyrke en eller flere interesser, også når du ikke går på skolen længere.

Du kan vælge mellem mange forskellige aktiviteter, fx i de lokale foreninger, musikskolen, ungdomsskolen eller ungdomsklubben. Bogø Kostskole arrangerer også selv fritidsaktiviteter, fx ridning, motocross, sejlads og kreative værksteder.

Det er et stort hit at tage ned til Skånningen og bade sammen med vores lærer herfra huset. – Kostelev

Fællesskab på Bogø Kostskole
Fritidsaktiviteter - Fodbold