Hjem Kostskole Husene De fire huse: Quartus, Minibo, Væksthuset og Dana

De fire huse: Quartus, Minibo, Væksthuset og Dana

Som kostelev på Bogø Kostskole bor du sammen med op til 30 andre kostelever, som bor fordelt på fire huse.

Quartus er hovedhuset, hvor vi spiser. Minibo er en fløj af Quartushuset med plads til fire elever. Væksthuset og Dana er vores udslusningsboliger for de ældste elever, der skal øve sig i at bo selv.

Du får dit eget værelse, sammen deler I et stort hygge- og fællesrum, og der er altid en voksen i nærheden.

Quartus, Minibo, Væksthuset og Dana

I de fire huse, Quartus, Minibo, Væksthuset og Dana, som er kostelevernes hjem, giver vi eleverne en tryg og struktureret hverdag med mulighed for tæt voksenkontakt. Husene ledes af et fast team, som består af kontaktlærere, pædagoger og en husleder. Alle kostelever har deres egen kontaktlærer.

Teamet af stabile voksne sørger for kostelevernes sociale trivsel. De faste voksne er på skift til stede alle ugens dage, både eftermiddag og aften, for at sikre kontinuitet og forudsigelighed. Teamet tilbyder daglig lektiehjælp og tager ansvaret for, at hverdagen fungerer med hygge, måltider, aktiviteter, samtaler og praktiske opgaver.

Også i weekenderne er kontaktlærerne fra teamet til rådighed i husene. Det er kontaktlærerne, som er tættest på kosteleverne gennem hele skoleåret, og som drager omsorg for dem i et miljø, som er præget af tryghed og ro. Det er derfor også kontaktlærerne, som løbende orienterer forældrene om elevens trivsel.

Bogø Kostskole
Fritid på Bogø Kostskole
Fællesskab på Bogø Kostskole
Spisesal kostskolen
Husene på Bogø Kostskole

En levende og indholdsrig hverdag med 250 andre unge elever

Husene på Bogø Kostskole