Vælg skole

Indskrivning til 0. klasse 2020-21

Det er tid til indskrivning til kommende 0. klasse for skoleåret 2020-21. Info om optagelse og info kan findes på

Det er tid til indskrivning til kommende 0. klasse for skoleåret 2020-21.

Info om optagelse og info kan findes på siden HER

05-03-2020 08:01:30

Bogø Kostskole søger socialpædagog til tidsbegrænset stilling Jobbeskrivelse Bogø Kostskole søger en pædagog med erfaring inden for det socialpædagogiske felt. Du vil i dit arbejde indgå i Bogø Kostskoles team Quartus, som arbejder med skolens døgnanbragte unge. Arbejdet vil bestå af tilsyn og aktiviteter med vores unge i eftermiddags – og aftentimerne samt i weekender og ferier. Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside: www.bogoe-kostskole.dk Vi forventer, at du er Fagligt kompetent og kan indgå i et samarbejde omkring de enkelte unge på Bogø Kostskole. At du er rummelig og har interesse samt erfaring i at arbejde med målgruppen 12 – 18 år. Er selvstændig og udadvendt. Tiltrædelse og ansættelsesvilkår Tiltrædelse ønskes snarest muligt. Stillingen er tidsbegrænset indtil den 30/6. 2020, men det er også muligt at indgå i skolens sommer-vagtteam i juli måned. Ansættelsesvilkår efter ”løntabeller for ansatte på de frie grundskoler” jf. overenskomst. Ansøgningsfrist d. 20/3 - 2020 Ansøgningen mærkes ”Socialpædagog” og sendes til Souschef Peter Frandsen: pf@bkunet.dk Ved spørgsmål til stillingen kan Peter Frandsen kontaktes på 20727651. Alternativt kan skolens forstander Tinella Svarrer kontaktes på 21130613.

02-03-2020 20:11:44

Lidt spam fra dagens udflugt til Yderzonen, hvor vi fulgte vandets småklamme rejse💧💦☔️🥴.... Fin dag m/unger, vi godt kunne være bekendt😃🙏.... Dejligt🌸 NB. Læg mærke til invasionen af den berygtede mobilvirus i sidste pause😱. Godt, ungerne er fri for dem i skoletiden og kan nyde hinanden istedet😅🤪🥳

07-02-2020 06:24:31

10. kl. hjemkundskab har haft tema om bæredygtighed og madspild. I den forbindelse besøgte vi Stop spild lokalt, et madspildsprojekt i Vordingborg.