Hjem Dagskole SFO Hverdagens gang

Hverdagens gang

Der er 5 faste personaler tilknyttet SFO. Der er 1 personale på arbejde om morgenen og efter skoletid er der 3 personaler på arbejde.
Vi arbejder med 14 dags aktivitetsplaner og der er er både en SFO og en klub.

• SFO: 0. årgang, 1. årgang og 2. årgang.
  • Klubben: 3. årgang og 4. årgang.

SFO og klub har hver deres aktivitetsplan, men klubbørnene kan til en hver tid være med i SFO og dennes aktiviteter hvis de ønsker dette. SFO-børnene kan til gengæld ikke være med i klubbens aktiviteter.

Hverdag i SFO’en

Morgen

SFO åbner kl. 6.30 til kl. 7.45. Lærerne møder ind kl. 7.30 og SFO’en sender børnene i skole kl. 7.35. Hvis børnene skal have morgenmad, skal morgenmaden medbringes hjemmefra.
Daglige beskeder vedr. børnene sendes via en sms til SFO’ens mobil tlf. og faste aftaler skrives på Skoleintra til SFO-leder Stine Koch.

Eftermiddag

Skoledagen slutter kl. 12.20 og nogle dage kl. 13.05 og børnene sendes derefter af lærerne ned i SFO’en. Når de kommer fra skole og til SFO tager SFO-personalet imod børnene via ind krydsning til SFO. derefter er der fri leg eller mulighed for at børnene deltager i et af de daglige værksteder.
Vi spiser alle sammen frugt kl. 14.00. Børnene skal have frugt med hjemmefra
Efter frugt kl. ca. 14.30 går alle på legepladsen til kl. ca. 16.00. SFO lukker Kl. 17.00, men fredag lukker den kl. 16.00.

Oplevelser og kreativitet

Vi er en SFO som fokuserer på, at børnene færdes i et oplevelsesrigt og kreativt rum. Vi gør brug af vores muligheder for at bruge gymnastiksal, boldbaner, billedkunstrummet, skolekøkkenet og gode naturområder i aktivitetsplanerne.