Hjem Dagskole SFO Hverdagens gang

Hverdagens gang

I SFO skaber vi en spændende hverdag for børnene med daglige aktiviteter mellem kl. 13-14.30. Alle aktiviteter er planlagt ud fra vores 14 dages aktivitetsplan.

Hverdag i SFO’en

Morgen

Dagen starter kl. 6.30, Det er altid den samme person, der tager imod om morgenen. Der tilbydes morgenmad og hygge. SFO’en afleverer børnene til skoledelen kl. 7.45. Ring eller skriv beskederne ind til SFO`ens telefon.

Eftermiddag

SFO-personalet tager imod børnene efter skoletid. Der er fri leg indtil dagens planlagte aktiviteter begynder. Der er hængt aktivitetsplaner op på SFO-tavlen og de kommer på skolens intra. Efter planlagte aktiviteter er der frugt, brød og vand, som SFO’en giver. Hereter er der mulighed for computer og ellers fri leg i alle vores rum. Kl. 16.00 er det slut med computer, men fri leg fortsætter til lukketid.

Oplevelser og kreativitet

Vi er en SFO som fokuserer på, at børnene færdes i et oplevelsesrigt og kreativt rum. Vi gør brug af vores muligheder for at bruge gymnastiksal, boldbaner, billedkunstrummet, skolekøkkenet og gode naturområder i aktivitetsplanerne.