Hjem Dagskole Indmeldelse Økonomi

Økonomi

Her får du det fulde overblik over økonomi og takster for dagelever på Bogø Kostskole. Husk, vi tilbyder søskendemoderation og SFO på alle skoledage.

Se hvad skolepengene udgør herunder.

Skolepengene udgør pr. 1. januar 2021

Dagelever:

• 1.340 kr. om måneden i 11 måneder
  • 1.650 kr. om måneden i 11 måneder for elever i 8. klasse (Der er indregnet et ekstra beløb i forbindelse med studietur til udlandet.)
  • 950 kr. indmeldelsesgebyr (engangsbeløb)

Der gives søskendemoderation (nedsat pris):

• 350 kr. for 2. barn pr. mdr.
  • 450 kr. for 3. og følgende pr. mdr.

Alle udgifter i forbindelse med undervisningen er indeholdt i skolepengene.

Plejebørn:

1.340 kr. pr. md. + 1.500 kr. pr. mdr. i 11 mdr.

Priser for SFO

SFO’en har åbent alle skoledage og lidt af sommerferien – minus 3 uger i juli måned. Læs mere om SFO’en.

• 1.490 kr. om måneden i 11 måneder
  • 100 kr. pr. dag i andre ferier**

** I efterårsferie i uge 42, juleferie, vinterferie i uge 7 og påskeferie kan der tilkøbes plads. I ferierne gælder, at der skal være mindst 3 elever tilmeldt for åbning af SFO.

Ved udmeldelse inden den 15. i måneden ophører betalingen ved månedens udgang. Ved udmeldelse efter den 15. i måneden, vil der blive opkrævet for den næste måned.