Hjem Dagskole

Dagskole

Bogø Kostskole er en privat grundskole – et alternativ til folkeskolen og andre frie grundskoler. En skole, som gerne vil gøre en forskel.

Vi har klasser fra børnehaveklasse til og med 10. klasse – i alt omkring 240 dagelever. Vores dagelever kommer hovedsagelig fra Bogø, Møn og Sydsjælland.

0. klasse til 3. klasse

I samme bygning som Børnecenter Lærkereden, Skovvangen 6,  har Bogø Kostskole indskolingsafdelingen Skovvangen, dvs. skoleafdeling for 0. til 3. klasse. Det betyder, at eleverne de første år af deres skoletid færdes i et trygt og kendt miljø. Selvom Børnecenter Lærkereden er et kommunalt børnecenter, og Bogø Kostskole er en selvejende institution, er der et tæt samarbejde.

4. til 10. klasse

Fra 4. klasse foregår undervisningen i Bogø Kostskoles moderne skolebygning og tidssvarende undervisningsfaciliteter på Bogø Hovedgade 57. Skolen er et-sporet til og med 4. klasse. På 5. – 9. klassetrin er den to-sporet. Derudover har vi en 10. klasse.

I indskolingen er elevtallet i klasserne op til 20 elever. I mellemgruppen og udskolingen op til 24 elever.

Skolegang Bogø Kostskole
Musikundervisning Bogø Kostskole