Hjem Dagskole

Dagskole

Bogø Kostskole er en privat grundskole – et alternativ til folkeskolen og andre frie grundskoler. En skole, som gerne vil gøre en forskel.

Vi har klasser fra børnehaveklasse til og med 9. klasse – i alt omkring 240 dagelever. Vores dagelever kommer hovedsagelig fra Bogø, Møn og Sydsjælland.

0. til 3. årgang

I samme bygning som Børnecenter Lærkereden, Skovvangen 6,  har Bogø Kostskole indskolingsafdelingen Skovvangen, dvs. skoleafdeling for 0. til 3. årgang. Det betyder, at eleverne de første år af deres skoletid færdes i et trygt og kendt miljø. Selvom Børnecenter Lærkereden er et kommunalt børnecenter, og Bogø Kostskole er en selvejende institution, er der et tæt samarbejde.

I indskolingen er elevtallet på holdene op til 20 elever.

4. til 9. årgang

Fra 4. klasse foregår undervisningen i Bogø Kostskoles moderne skolebygning og tidssvarende undervisningsfaciliteter på Bogø Hovedgade 57. Skolen er et-sporet til og med 5. klasse. På 6. – 9. klassetrin er den to-sporet.

I mellemgruppen og udskolingen er elevtallet op til 24 elever.

Skolegang Bogø Kostskole
Musikundervisning Bogø Kostskole